Coldingham Luckenbooth| Coldingham

This small building revitalizes the Square near the 11th Century Coldingham Priory.

Fostering the collaboration of multiple agencies, it enabled the village to retain a vital piece of rural infrastructure then at risk.

The end result is a new multi functional, sustainable template with the village Post Office combined with retail, coffee shop, community meeting space and an interactive interpretation wall to promote nearby visitor attractions.

A small but committed local contractor delivered the building to a demanding timetable and the building has fitted seamlessly into village life.

Client:

Coldingham Sands Community Company

Location:

Coldingham

Cost:

£136,000

Completion:

2011

Design Team:

SE: McKay & Partners
QS: D I Burchell & Partners
MC: Alan Cook